Waarmee kan ik je helpen?

Voor taaldiensten Nederlands en Frans: (beëdigde) vertaling Frans-Nederlands of Nederlands-Frans, tolken, reviseren van tekst, bijles, tips voor je verblijf in Frankrijk... Met al deze vragen kun je bij mij terecht, dus geen taalbarrière meer. Voilà!

Vertalen (beëdigd)

Heb je een Franstalige brief ontvangen of wil je een offerte sturen naar een Franse klant? Een beëdigde vertaling nodig, zoals jouw diploma in het Frans of Nederlands? Ook met officiële documenten help ik je graag. Dit zijn voorbeelden van te vertalen teksten naar het Nederlands of het Frans. Neem gerust contact met me op voor meer informatie over de mogelijkheden. N'hésitez pas!

Tolken

Een offerte toelichten aan een potentiële klant, gesprekken met Franse instanties of een arts kunnen lastig zijn met een taalbarrière. Laat dit geen reden zijn de gesprekken niet te voeren en schakel een tolk in. Met een tolk naast je verloopt het gesprek soepeler en is een goede uitkomst binnen handbereik. Je parle français...

Bijles

Vanaf de brugklas krijg je Frans op school. Zeker niet de makkelijkste taal, maar wel de mooiste! Als je moeite hebt met grammatica, werkwoorden, zinsopbouw, uitspraak, brieven of berichten schrijven, wacht dan niet langer en voorkom een onvoldoende voor dit vak. Laat me weten waar ik je mee kan helpen, zodat je het vak misschien zelfs leuk gaat vinden. C'est facile!

Er kunnen zich nog tal van andere situaties voordoen waarbij ik je van dienst kan zijn, zoals wanneer een paar medewerkers naar Frankrijk gaan om een beurs te bezoeken. Met een korte cursus waarin ik je informeer over gebruiken en omgangsvormen in zakelijk Frankrijk ga je met een gerust hart op pad. Bon courage!